Postiosoite    Käännöspalvelu Toisin sanoen
Pekka Hirvonen
Kuusitie 5 G 4
80110 Joensuu
Sähköposti etunimi.sukunimi@toisinsanoen.eu TAI etunimi.sukunimi@elisanet.fi
Puhelin 050 372 3719

Ohjeita

Aloita kääntäjän etsiminen heti kun käännöspalvelujen tarve tulee, jotta saat tarvitsemasi käännöksen ajoissa. Ammattikääntäjillä on yleensä töitä jonossa, ja ”viimeistään huomiseksi” ei onnistu, tai jos onnistuu, joudut ainakin maksamaan kiireellisyyslisän. Ja jos olet aikaisin liikkeellä, sinun ei ole pakko hyväksyä ensimmäistä tarjousta vaan voit valita. Tee valinta tarpeidesi mukaan, halpa tai hyvä.

Jos haluat kysyä palveluistani, soita vaikka ensin. Jos et saa kohta yhteyttä, laita tekstiviesti tai sähköposti; niihin vastaan vuorokauden kuluessa. Jo puhelimessa voin antaa suuntaa-antavan hintatiedon tarvitsemastasi työstä. Jos haluat työstä tarjouksen, lähetä käännettävä/editoitava teksti minulle sähköpostin liitetiedostona (Word, pdf tai html) tai internet-linkkinä tai postitse. Se on luottamuksellinen, ei sido mihinkään eikä maksa mitään. Teen sinulle nopeasti kirjallisen tarjouksen (hinta ja aika), ja sopimus syntyy vasta kun olet hyväksynyt tarjoukseni ja antanut laskutusosoitteen. Toivoisin tosin vastausta siinäkin tapauksessa, ettet hyväksy tarjoustani, jotta voin pitää työkalenterini ajan tasalla.

Virallinen käännös täytyy tehdä alkuperäisestä asiakirjasta (tai oikeaksi todistetusta kopiosta). Ajan säästämiseksi teen mielelläni käännöksen skannatusta kopiosta, mutta minun täytyy nähdä alkuperäinen (tai oikeaksi todistettu kopio) ennen kuin vahvistan käännöksen allekirjoituksella ja leimalla viralliseksi käännökseksi. Jos tulet itse hakemaan viralliset käännöksesi, käy alkuperäisten näyttäminen mukavasti siinä samalla, jottei niitä tarvitse postissa lähetellä.

Tulkkaustöistä tarvitsen tarjouksen tekemistä varten tarkat tiedot tilaisuuden luonteesta, kestosta ja aikataulusta ja erityisesti siitä, mitä aineistoa on saatavissa valmistautumista varten.